Video nodig? Professionele videos voor jouw bedrijf.

Van bedrijfsvideo tot advertentie. 

Hier zijn een paar knallende video's die we hebben geproduceerd:

Onze aanpak

Bij SocialSaga zijn we gek op het maken van toffe video’s. Het vastleggen van geweldige beelden is ons specialisme, maar we gaan verder dan dat. Het draait ook om het strak neerzetten van het verhaal, vooral bij omvangrijkere interviewvideo’s of bedrijfsfilms. We brengen niet alleen visuele pracht, maar ook een meeslepend verhaal dat je bedrijf echt tot leven brengt.

Bij SocialSaga volgen we een gestructureerd proces om jouw video’s tot leven te brengen:

1. Overleg en Uitwerken op Papier:

We bespreken en plannen de video op papier uit.

2. Opnames:
Of het nu met of zonder script is, we passen ons aan aan de wensen van de geïnterviewde.

3. Nabewerking met Feedback:
We editen de video volgens het opgestelde videoplan en nemen de tijd voor een feedbackronde om het resultaat te optimaliseren.

Wat wordt jouw eerstvolgende video?

Een aantal voorbeelden van types video die wij maken. Maar onze creativiteit is eindeloos: alles kan!

Recruitment Video

De juiste mensen vinden voor je bedrijf is niet vanzelfsprekend. Je wilt talenten van hoge kwaliteit aantrekken. “Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden” zijn relevant, maar bijna nooit de doorslaggevende factor. 

Wat dat wel is? Een goede werksfeer. En dat kun je niet gewoon noemen, werksfeer moet je zien, en voelen. Video is hier uitstekend voor

Bedrijfsvideo

Zo kort mogelijk de essentie van je bedrijf vastleggen: dat is het doel van een bedrijfsvideo. Natuurlijk wie je bedrijf is, wat je bedrijf doet, maar vooral: wat onderscheidt het van de concurrentie? Waarom moeten we bij jullie zijn? Een video kan deze argumenten vaak overtuigender overbrengen dan in tekst.

Aftermovie

Heeft jouw bedrijf een gaaf evenement op de planning staan? Zorg dan dat je dit vastlegt! Niet alleen voor de aanwezigen, maar ook als krachtige showcase van de bruisende dynamiek binnen jouw organisatie. Laat de buitenwereld zien dat er iets bijzonders gebeurt!

Expert Interviews

Een expert je bedrijf laten uitleggen straalt betrouwbaarheid uit, zeker als je product of dienst ingewikkeld is. Deze expert kan bij je bedrijf werken, een klant zijn, of een derde partij die verstand heeft van jouw markt. 

Case Study

Heeft je bedrijf net een gaaf project afgerond? Dit wil je natuurlijk naar buiten brengen. Natuurlijk is een persbericht erg handig, als je ook in het (lokale) nieuws wilt komen. Maar voor je website, LinkedIn netwerk, en gebruik op evenementen en beurzen is een toffe Case Study Video niet te missen!

Online Open dagen

University of Twente

De open dagen van de Universiteit van Twente waren online, doormiddel van een lange video. Wat een gave video is het geworden!

Jip Lukkien Founder SocialSaga

Vraag een offerte aan

Of bel met Jip

Direct contact leggen, en snel weten wat er mogelijk is? Bel gerust met Jip of stuur hem een appje.