De kracht van Marketing.

Jouw bedrijf laten groeien met een doordachte strategie. 

Onze aanpak

Wij maken ons druk om een ding: jouw doelgroep bereiken. Dat betekent niet alleen het aanbieden van producten, maar het bouwen van relaties, genereren van leads en het leveren van een onvergetelijke ervaring. Hoe bereiken we dit?
Onze aanpak is concreet en meetbaar en begint altijd met een strategie.

Marketing design laptop

Marketing
Services

SEO

Hoger scoren in google? Beter vindbaar zijn online? Doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zorgen wij dat jouw website meer bezoekers trekt vanuit google.

Google ads

Met search engine advertising (SEA), zorgen we voor meer leads, meer conversies en meer website bezoekers. Dit doen we met onze data-gedreven aanpak zodat je altijd grip hebt opwat er gebeurd.

Social Media Advertising

Met zeer gerichte social media reclames bereik je jouw doelgroep precies op het juiste moment. Instagram, TikTok, Facebook of LinkedIn - we kiezen de beste aanpak voor jouw bedrijf om de beste resultaten te behalen.

Content Marketing

Geen tijd om LinkedIn bij te houden? Is je website nog up to date? Met content marketing blijft jouw bedrijf altijd relevant en top of mind. Door wekelijks social media content te plaatsen en regelmatig artikelen, nieuws en case studies te plaatsen op je website blijf je relevant online. Wij nemen dit uithanden met een strategische content aanpak.

Geen blauwdruk, maar maatwerk

Bij SocialSaga geloven we niet in een one-size-fits-all aanpak. Onze marketingstrategieën zijn maatwerk, ontworpen om specifiek aan jouw unieke behoeften en doelen te voldoen. We begrijpen dat succesvolle marketing draait om resultaten, en daarom stellen we concrete doelen vast en meten we voortdurend onze prestaties.

man laptop marketing remote
Jip Lukkien Founder SocialSaga

Let's talk marketing!

Of bel met Jip

Direct contact leggen, en snel impact maken? Bel gerust met Jip voor een vrijblijvend gesprek of stuur een appje! 

Neem contact op

Geinteresseerd in een samenwerking?
Boek een Gratis Spar Sessie!