De kracht van Employer Branding.

Onze kracht ligt in de unieke combinatie van een data-gedreven aanpak en creatieve flair. Wij bieden volledige ontzorging aan onze klanten op het gebied van branding, marketing en communicatie.

Waar zou je liever eten?

Als je door een stad loopt op zoek naar een restaurant, laat je je leiden door de sfeer op straat, de uitstraling van het restaurant, het menu, de geuren uit de keuken, en wat mensen op hun borden hebben liggen.

 

Zou je kiezen voor een plek waar grote borden schreeuwen: “Goedkoop eten! Lekker eten, kom nu binnen! Het is hier echt gezellig!”? Waarschijnlijk niet.

 

De essentie hierachter is “show, don’t tell”. Als je gezelligheid wilt overbrengen, doe je dat niet door te beweren dat je een gezellig restaurant bent, maar door de ambiance, live muziek en een tevreden groep mensen binnen. Dit principe geldt net zo goed voor jouw bedrijf.

Het begint met een Merk

Voordat een kandidaat overweegt om de stap naar een nieuw bedrijf te maken, is het van essentieel belang dat duidelijk is wie het bedrijf is, wat ze doen en waarom ze daar moeten willen werken. Wat maakt jouw bedrijf uniek in vergelijking met andere werkgevers? Iedereen zegt een goed salaris te bieden, een laptop van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarmee overtuig je tegenwoordig niemand meer. Employer branding begint met het neerzetten van een krachtig en persoonlijk verhaal. Hieruit moet de essentie van een bedrijfscultuur glashelder zijn.
man laptop marketing remote

Case study van Kymo bij de lasserij van NieuweWeme

Hij vertelt met passie over zijn vak, en nodigt jongeren uit om net zo’n vakman als hem te worden. 

Play Video

Wat als niemand reageert?

Stel, jouw bedrijfsimago staat als een huis. Wat doe je met je vacatures waar je geen reactie op krijgt? Hier komt job-marketing van pas. Door gebruik te maken van social media en google kunnen wij heel gericht campagnes online zetten om mensen met het ideale profiel aan te trekken. Zo schiet je niet meer met hagel, maar ga je heel strategisch en datagedreven op zoek naar de juiste kandidaat.
Quote marketing agency

Vraag een offerte aan

Of bel met Jip

Direct contact leggen, en snel impact maken? Bel gerust met Jip voor een vrijblijvend gesprek of stuur hem een appje!